Nekeptas varškės pyragas su uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekeptas varškės pyragas su uogiene
Nekeptas varškės pyragas su uogiene
Nekeptas varškės pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Gaivus, paprastas, skanus tortukas. Naudojau naminę juodųjų serbentų uogienę, bet puikiai tiks ir bet kokia kita jūsų mėgstama uogiene. Pagrindą ruošiau tokį įdomesnį, Gaivus, paprastas, skanus tortukas. Naudojau naminę juodųjų serbentų uogienę, bet puikiai tiks ir bet kokia kita jūsų mėgstama uogiene. Pagrindą ruošiau tokį įdomesnį, sveikesnį iš datulių ir kokoso drožlių, bet galite padaryti pagrindą ir iš pirkinių sausainių. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų grietinės (15% )
250 gramų varškės 9%
250 gramų juodųjų serbentų uogienė (arba kita mėgstama)
150 mililitrų vandens
20 gramų želatinos
Pagrindui:
110 gramų datulių (be kauliukų)
100 gramų kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užvirinkite vandenį.
2.
Datules sudėkite į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 30 minučių pastovėti, kad suminkštėtų ir išbrinktų. Tuomet jas nukoškite.
3.
Į elektrinį trintuvą sudėkite datules, suberkite kokoso drožles ir malkite iki kol masė taps vientisa.
4.
Su nusegamais kraštais torto formos dugną išklokite pergamentiniu popieriumi.
5.
Sudėkite susmulkintas datules su kokoso drožlėmis į formą ir mentele ar rankomis gerai prispauskite prie dugno.
6.
Želatiną suberkite į puodelį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių pastovėti, kad išbrinktų. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir palikite pravėsti.
7.
Į elektrinį trintuvą sudėkite varškę, grietinę, uogienę ir viską sutrinkite iki purios masės. Tuomet supilkite ištirpintą, jau atvėsusią želatiną ir dar kartą gerai viską išplakite.
8.
Išplaktą masę supilkite ant paruošto datulių ir kokoso drožlių pagrindo.
9.
Dėkite į šaldytuvą bent 5 valandoms, o geriausia per visą naktį, kad sustingtų.
Patarimai:
Naudojau 20 cm skersmens apvalią atsegamą torto formą.
Vietoje uogienės galima naudoti ir sutrintas šaldytas uogas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital