Nekeptas pyragas su juodaisiais serbentais

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Nekeptas pyragas su juodaisiais serbentais
Nekeptas pyragas su juodaisiais serbentais
Nekeptas pyragas su juodaisiais serbentais
Nekeptas pyragas su juodaisiais serbentais
Autorius apie receptą: Vasaros sezonu man labai patinka juodieji serbentai. Norėjosi išbandyti skanų ir gaivų desertą, todėl dalinuosi su Jumis :) Vasaros sezonu man labai patinka juodieji serbentai. Norėjosi išbandyti skanų ir gaivų desertą, todėl dalinuosi su Jumis :) Auksė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 pakelio sausainių (Gaidelio tipo)
180 gramų sviesto
500 gramų varškės 9%
300 gramų juodųjų serbentų
1 pakelis želės (miško uogų skonio)
30 mililitrų pieno (šilto)
1 šaukštelis agavos sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sutriname sausainius iki trupinių. Išlydome sviestą ir jį dedame į sausainių masę.
2.
Į kepimo formą dedame sausainių masę ir gerai suspaudžiame (naudoti 20-24cm formą). Dedame į šaldytuvą, kol gaminsime varškės masę.
3.
Želė užpilu nedideliu kiekiu karšto vandens, jeigu matuojant puodeliu, tai apie puse puodelio.
4.
Varškę šiek tiek pertrinu, į ją įpilu agavų sirupą, ir šilto pieno. Šiek tiek pravėsusią želė supilame į varškės masę ir įdedame juodųjų serbentų (dėjau apie saują).
5.
Varškę supilame ant sausainių masės ir dedame į šaldytuvą.
6.
Viskam sustingus ištepiau viršų juodųjų serbentų masę (juoduosius serbentus pertrintus su šiek tiek cukraus, galima tepti ir uogienę, bus saldžiau)
Patarimai:
Naudojau paprastą varškę, bet galima naudoti kremine ar desertine.
Šis desertas nėra labai saldus, todėl norint daugiau saldumo siūlau dėti daugiau sirupo.
AUTORIUS: Auksė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital