Nekeptas desertas su maskarpone ir trešnėmis sveikiau

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nekepas maskarponės desertas su trešnėmis
Autorius apie receptą: Lengvas, paprastai pagaminamas ir gaivus desertas su trešnėmis. Mėgstantys saldžiau gali kremo saldumą koreguoti pagal save. Lengvas, paprastai pagaminamas ir gaivus desertas su trešnėmis. Mėgstantys saldžiau gali kremo saldumą koreguoti pagal save. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 litras trešnių (be kauliukų)
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų jogurto, natūralaus
100 gramų pūstų kviečių (naudojau su medumi)
50 mililitrų vandens (želatinai ištirpinti)
2 šaukštai agavos sirupo (arba medaus)
3 šaukšteliai želatinos (naudojau tirpią)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilti šaltu vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių, tuomet ištripinti garų vonelėje.
2.
Kol želatina dar šilta, į ją supilti jogurtą, agavų sirupą, maskarponę ir išplakti. Viskas geriau išsiplaks, jeigu jogurtas ir maskarponė bus ne ką tik iš šaldytuvo, o labiau link kambario temperatūros.
3.
Į kremą sudėti trešnes su visu skysčiu, atsiradusiu išimant kauliukus. Sudėti pūstus kviečius, išmaišyti.
4.
Masę dėti į jūsų pasirinktą formą arba suvynioti į plėvelę, arba sudėti į desertines stiklinaites. Palikti šaldytuve sustingti.
Patarimai:
Saldumo kiekį koreguokite pagal savo skonį.
Vietoje pūstų kviečių tinka ir pūsti ryžiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital