Naminis spanguolių kisielius

AUTORIUS:
Živilė, Valgė spalvė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminis spanguolių kisielius
Autorius apie receptą: Labai skanus, nesunkiai paruošiamas ir visuomet pavykstantis. Labai skanus, nesunkiai paruošiamas ir visuomet pavykstantis. Živilė, Valgė spalvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras vandens
100 gramų spanguolių
100 gramų cukraus
60 mililitrų vandens (šalto)
1 šaukštas bulvių krakmolo
2 vienetai anyžiaus žvaigždutės
0.5 šaukštelio malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, berti cukrų, užvirti.
2.
Į puodą su užvirusiu vandeniu berti spanguoles, uždengti puodą dangčiu (uogos linkusios sproginėti) ir virti 5 minutes. Tuomet uogas sutrinti elektriniu trintuvu.
3.
Gautą masę perkošti per sietelį, supilti atgal į puodą, berti cinamoną, dėti anyžių ir išmaišius užvirti.
4.
Į dubenėlį berti krakmolą, pilti vandenį, išmaišyti ir plona srovele supilti į verdamą masę maišant. Kai kisielius užvirs ir ims tirštėti nukelti nuo kaitros ir palikti atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital