Naminis rikotos sūris - reikės tik 1 ingrediento

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminis rikotos sūris - reikės tik 1 ingrediento
Autorius apie receptą: Labai dažnas svečias ant mūsu stalo pusryčių metu. Beje, kuo puikiausiai tinka ir kefyras, o ypač šaltibarščių. Iš 2 litrų gaunasi apytikriai 650 gramų Rikotos sūrio. Labai dažnas svečias ant mūsu stalo pusryčių metu. Beje, kuo puikiausiai tinka ir kefyras, o ypač šaltibarščių. Iš 2 litrų gaunasi apytikriai 650 gramų Rikotos sūrio. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 litrai raugintų pasukų (naudojau 3.25%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pasukas užšaldyti ir laikyti šaldymo kameroje 2 paras, kad visiškai užšaltų.
2.
Į puodą dėti kiaurasamtį, ant jo marlinę medžiagą. Tuomet dėti šaldytas pasukas ir palikti kol pilnai atitirps. Atitirpimo laikas priklauso nuo kiekio, pavyzdžiui, 1 litras greičiau ištirps, o 2 litrai ištirpsta maždaug po 18 valandų.
3.
Likusi masė ir yra rikotos sūris, kurį labai tinka naudoti tortams, pyragams, virtiniams, lietiniams, užtepėlėms, kepiniams ar skanauti su džemu.
Patarimai:
Likusį nubėgusį skystį galima išgerti po stiklinę ryte ir vakare, jis suteikia daug sotumo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital