Naminiai plikyti žiedai su maskarponės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
Plikyti žiedai sausainiai su maskarpone
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
150 mililitrų vandens
150 gramų miltų
100 gramų sviesto
90 mililitrų pieno
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
60 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai užvirinti pieną, vandenį, druską ir sviestą. Kaitinti, kol sviestas ištrips. Tuomet nukelti nuo kaitros, suberti miltus ir maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Leisti atvėsti.
2.
Mušti po vieną kiaušinį ir plakti, kol pilnai įsimaišys, tik tuomet pilti sekantį kiaušinį. Kartoti, kol bus įplakti visi 4 kiaušiniai.
3.
Tešlą dėti į maišelį ir išpausti žiedus, paliekant tarpus, kepant tešla plėsis.
4.
Kepti 200C apie 25-30 minučių. Jai viršus per intensyviai ruduoja, po 15-20 minučių kepimo temperatūrą galima sumažinti iki 180C. Iškeptus atvėsinti ant grotelių.
5.
Kremui produktus sumaišyti kartu ir sukrėsti į konditerinį maišelį.
6.
Pyragėlius 3-4 įpjauti peiliu, kad tilptų kremo maišelio antgalis ir įspausti kremo. Viską gausiai apiberti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
G
2023-10-22 16:30
Tešla nei kiek nepanaši į pateiktą nuotrauką. Kiekis produktų neatitinka. Miltų teko dėti daug daugiau, kad tešla bent truputį apstingtų. Buvo tiesiog skysta. Neaišku kaip iškeps. ATSAKYTI
Samanta
2019-07-12 11:18
Nesamone. Nieks neiskylo, geriau nebandyt ATSAKYTI
Renata
2019-07-12 13:28
Gal kažką eigoje netiksliai padarėte? Labai svarbi teisinga tešlos tekstūra, kaitinama ji turi būtinai sušokti į gumulą, o vėliau ir kiaušinius gerai po vieną įmaišyti :) Taip pat kepant nereikėtų orkaitės durelių darinėti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital