Naminiai kibinai - sultingi ir minkštučiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Kibinai
Autorius apie receptą: Būtinai nors kartą pasigaminkite kibinus namuose - sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Iš nurodyto kiekio pavyko 25 kibinai ir vienas mažas kibiniukas. Būtinai nors kartą pasigaminkite kibinus namuose - sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Iš nurodyto kiekio pavyko 25 kibinai ir vienas mažas kibiniukas. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
Tešlai:
500 gramų miltų
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos sprandinės
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai: miltus suberkite į dubenį ir sudėkite kubeliais pjaustytą sviestą. Rankomis patrinkite sviestą su miltais, kol masė bus panaši į trupinius. Įdėkite žiupsnelį druskos ir viską išmaišykite.
2.
Į išplaktus kiaušinius sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Plakinį supilkite į miltus ir išminkykite tešlą, kad neliptų prie rankų. Suformuokite apvalų gabaliuką, įdėkite į dubenį, uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve apie 1 val.
3.
Įdarui: sprandinę supjaustykite mažais kubeliais, dėkite smulkiai sukapotą svogūną, krapus, petražolės, grietinę, pagardinkite druska ir nepagailėkite juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite.
4.
Iškočiokite tešlą, išspauskite skritulėlius (manieji buvo 12cm skersmens), dėkite mėsos įdaro. Užspauskite skritulėlio kraštus ir užlankstykite viršų-
5.
Kibinus sudėkite ant kepimo skardos, ištiestos kepimo popieriumi. Aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu. Ant viršaus galite užberti sezamo sėklų. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. p.s. mediniu pagaliuku keletą kartų pradūriau tešlą tam, kad išeitų susidarę garai ir tešla nesuplyštų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
rekomenduoju
2023-01-29 19:43
Labai geras receptas! padariau dar ir keletos kitokiu rusiu, tai toobuli! ATSAKYTI
Kipras
2020-11-25 11:26
Matai skanus ATSAKYTI
Jolanta
2019-03-06 09:21
Skanūs ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital