Naminės vytintos sprandinės dešros

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Naminės vytintos sprandinės dešros
Naminės vytintos sprandinės dešros
Naminės vytintos sprandinės dešros
Autorius apie receptą: Naminę vytintą dešrą namuose pasigaminti nėra sudėtinga, o skanauti labai gardu. Naminę vytintą dešrą namuose pasigaminti nėra sudėtinga, o skanauti labai gardu. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kilogramai kiaulienos sprandinės
75 gramai druskos
75 mililitrai spirito
2 šaukštai česnako miltelių
2 šaukštai rūkytos paprikos miltelių
3 šaukšteliai maltų juodųjų pipirų
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukšteliai mėsos minkštiklio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą apipjaustyti nuo gyslų, nusausinti virtuviniais popieriniais rankšluosčiais.
2.
Mėsą sumalti, suberti druską, rudą cukrų, pipirus, česnako miltelius, paprikos miltelius, mėsos minkštiklį ir minkyti apie 10 minučių, tuomet supilti spiritą ir vėl gerai išminkyti. Dėti š šaldytuvą 1 parai.
3.
Žarnas, kurias kimšite, palaikyti kambario temperatūroje 3 - 4 valandas. Tuomet kimšti žarnas arba dirbtinį apvalkalą.
4.
Paruoštas dešras kabinti vėsioje, vėdinamoje vietoje, kurioje būtų 19 - 21 C laipsnių temperatūra. Vytinti 10 parų, tuomet patikrinti, dešra turi būti vidutinio kietumo. Jei reikia dar galima pavytinti 5 dienas.
5.
Nuimti apvalkalą, supjaustyti mažesniais gabaliukais ir užvakuumuoti.
Patarimai:
Mėsos minkštiklį perku specializuotoje parduotuvėje.
Daugiau patarimų, kaip vytinti mėsą namuose, galite rasti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital