Naminė pica pagal Ramintą

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Naminė pica pagal Ramintą
Naminė pica pagal Ramintą
Naminė pica pagal Ramintą
Naminė pica pagal Ramintą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1/3 picos miltų (būna pirkti);
2 šaukštai aliejaus;
100 ml šilto vandens;
100 g kumpio;
100 g fermentinio sūrio;
100 g pievagrybių;
2 šaukštai pomidorų padažo;
1 šaukštas picos prieskonių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus pilti aliejų ir vandenį, išminkyti tešlą ir palikti pakilti apie 30 minučių. Pievagrybius susipjaustyti smulkiai (griežinėliais), fermentinį sūrį sutarkuoti. Iš tešlos iškočioti apvalios formos paplotėlį, jį dėti į kepimo indą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Kepti vidurinio karštumo orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Levita
2010-01-07 14:35
ogo kaip plonai sikociota, turetu buti labai traski ir skani. reikes pameginti ir man seimyna pradziuginti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital