Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų
avižinių dribsnių
400 gramų
riešutų
(riešutų, sėklų ir džiovintų vaisių mišinio)
4 šaukštai
aliejaus
150 gramų
medaus
1 šaukštelis
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Medų ir aliejų pašildyti vandens vonelėje, kad pasidarytų vientisa masė, įberti cinamono.
2.
Avižinius dribsnius, riešutus ir sėklas sumaišyti ir užpilti medumi su aliejumi. Gerai išmaišyti.
3.
Viską plonai paskleisti ant kepimo popieriumi išklotos skardos (tokiam kiekiui man prireikė dviejų skardų) ir kepti iki 170°C temp. apie 30 min. dažnai pamaišant.
4.
Išėmus iš orkaitės įdėti džiovintus vaisius.
5.
Atvėsinti ir granolą supilti į indą, sandariai uždaryti.
6.
Prieš valgant galima pagardinti susmulkintu šokoladu ir/ar šviežiomis uogomis, vaisiais, jogurtu.