Morkų salotos su medaus ir garstyčių padažu

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Morkų salotos su medaus ir garstyčių padažu
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Tai lengvos salotos, kurios puikiai tinka pietums ar vakarienei prie mėsos ar kitų patiekalų. Šviežios ir traškios morkos derinamos su žalumynais, citrinos sultimis ir trupučiu Tai lengvos salotos, kurios puikiai tinka pietums ar vakarienei prie mėsos ar kitų patiekalų. Šviežios ir traškios morkos derinamos su žalumynais, citrinos sultimis ir trupučiu medaus, kad sukurtų gaivų ir aromatingą derinį. Garstyčių padažas suteikia salotoms švelnų ir kreminį skonį, kuris puikiai dera su morkomis. Paruošimas greitas ir paprastas, o rezultatas puikus. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai morkų (didesnių)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis petražolių
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukšteliai medaus
2 šaukštai citrinų sulčių (arba obuolių acto)
1.5 šaukštelio dižono garstyčių
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį sutarkuoti morkas burokine tarka.
2.
Svogūno laiškus susmulkinti, petražoles smulkiai sukapoti ir suberti į dubenį su morkomis.
3.
Padažui į dubenėlį dėti garstyčias, medų, pilti citrinos sultis, aliejų, berti druską ir pipirus, išmaišyti. Supilti į dubenį su morkomis ir gerai permaišyti.
4.
Paragauti, ar patinka skonis. Jei norisi, įspausti dar citrinos sulčių ar įdėti druskos.
AUTORIUS: Laurinta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kris
2023-06-15 23:17
Kokio dydzio turi buti 2 morkos, kad is ju gautusi 4 porcijos? Ir ant 2 morku 4 saukstai aliejaus... Kazkaip man proporcijos atrodo neteisingos. ATSAKYTI
Justė
2023-06-16 13:19
Na, aprašyme rašoma, kad tai yra garnyras prie mėgiamų patiekalų, tai kiek jūs garnyro valgote prie kokio kepsnio? :) Aišku, kiekvieno porcijos individualios, tai reikėtų atsižvelgti į savo mitybos įpročius. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital