Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
12 morkų
2 kiaušiniai
2 v. š. cukraus
100 g manų kruopų
1 obuolya
3v. š. sviesto
100 g grietinės
Cinamonas
Citrinos žievelė
Druska, truputį
Džiūvėsėliai, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į tarkuotas morkas sudedamas tarkuotas obuolys, manų kruopos, su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, cinamonas, tarkuota citrinos žievelė, pasūdoma. Viską išmaišius sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Skarda ištepama sviestu, pabarstoma džiūvėsėliais ir į ją sudedama morkų masė. Viršus pašlakstomas tirpintu sviestu ir kepama orkaitėje. Supjaustytas ir sviestu užpiltas pudingas tiekiamas pašildytame pusdubenyje. Atskirai duodama grietinės ar mėgstamo švelnaus padažo (pieno, grietinės ir kt.).