Naminiai morkų ikrai

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Morkų ikrai
Morkų ikrai
Morkų ikrai
Morkų ikrai
Autorius apie receptą: Šie morkų ikrai nustebins kiekvieną, nesunkus pagaminimas, o taps skani ir ypatingai atrodanti stalo puošmena. Labai tinka tiekti prie visų mėgstamų jūros gėrybių Šie morkų ikrai nustebins kiekvieną, nesunkus pagaminimas, o taps skani ir ypatingai atrodanti stalo puošmena. Labai tinka tiekti prie visų mėgstamų jūros gėrybių patiekalų. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų morkų sulčių
500 gramų saulėgrąžų aliejaus
50 gramų citrinų sulčių
5 gramai agar agaro
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode užkaitinamos morkų sultys su citrinos sultimis ir druska.
2.
Dedamas agar agar ir pakaitinama iki virimo.
3.
Tuomet pilama į pipetę ir šiek tiek pravėsinama (iki daugmaž 60 laipsnių temperatūros).
4.
Atvėsus sultys lašinamos į šaltą (daugmaž 6 laipsnių temperatūros) aliejų.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital