Moliūgų vafliai su riešutų miltais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Moliūgų vafliai su riešutų miltais
Autorius apie receptą: Prasidėjus moliūgų sezonui, visada padarau daugiau moliūgų tyrės ir ją užšaldau. Tuomet visada galima mėgautis gardžiais kepiniais. Šių vaflių pagrindinis Prasidėjus moliūgų sezonui, visada padarau daugiau moliūgų tyrės ir ją užšaldau. Tuomet visada galima mėgautis gardžiais kepiniais. Šių vaflių pagrindinis ingredientas ir yra moliūgų tyrė. Vafliai labai skanūs. Puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams. Tiekite su medumi ir graikiniais riešutais. Nuostabi nuotaika visai dienai garantuota. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų moliūgų tyrės
150 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų graikinių riešutų (miltų)
100 gramų sviesto (tirpinto)
80 gramų grietinėlės, liesos
80 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
šiek tiek medaus (nebūtina)
šiek tiek graikinių riešutų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atskirame dubenyje sumaišome kvietinius ir graikinių riešutų miltus, cinamoną, druską ir kepimo miltelius.
2.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Pilame grietinėlę, sviestą, dedame moliūgų tyrę ir gerai išmaišome. Suberiame miltų mišinį ir užmaišome tešlą vafliams.
3.
Vaflius kepame gerai įkaitintoje vaflinėje.
4.
Tiekiame su medumi ir graikiniais riešutais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital