Moliūgų tešlos lietiniai su varške

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Moliūgų tešlos lietiniai su varške
Autorius apie receptą: Vakar radau pusę moliūgo šaldytuve, tad išviriau, sutryniau, o šiandien ryte iškepiau blynelius. Labai aromatiniai ir skanūs. Vakar radau pusę moliūgo šaldytuve, tad išviriau, sutryniau, o šiandien ryte iškepiau blynelius. Labai aromatiniai ir skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
Tešlai:
450 mililitrų pieno
200 gramų moliūgų tyrės
2 vienetai kiaušinių
160 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių (be kaupo)
pagal skonį vanilės
pagal skonį malto kardamono
pagal skonį cinamono
pagal skonį cukraus
Įdarui:
150 gramų varškės (apytikriai)
2 šaukštai grietinės
pagal skonį vanilės
pagal skonį cukraus
pagal skonį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, druską, dėti moliūgų tyrę ir gerai išplakti. Pilti pieną, aliejų, berti cinamoną, kardamoną ir išmaišyti. Tuomet įsijoti miltus su kepimo milteliais ir dar kartą gerai permaišyti.
2.
Paruoštą tešlą palikti pastovėti 15 minučių.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Pilti samtelį tešlos, kepti iki kol apačia iškeps ir švelniai parus, apversti ir dar pakepti iki kol iškeps, taip kepti likusius lietinius blynus.
4.
Įdarui į dubenį dėti varškę, berti cukrų, vanilę, cinamoną, dėti grietinę, išmaišyti.
5.
Ant blynelio dėti šiek tiek varškės masės, paskirstyti per visą plotį ir susukti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital