Moliūgų sriuba su kokosų pienu

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Moliūgų sriuba su kokosų pienu
Moliūgų sriuba su kokosų pienu
Moliūgų sriuba su kokosų pienu
Autorius apie receptą: Rudeniškai nostalgiška moliūgų sriuba su kokosų pienu sušildys ir suteiks jaukumo. Rudeniškai nostalgiška moliūgų sriuba su kokosų pienu sušildys ir suteiks jaukumo. Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų sviestinio moliūgo
1 litras daržovių sultinio
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
200 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį ghee sviesto
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustyti gabalėliais moliūgą bei bulves, sudėti į puodą, kuriame virsime sriubą.
2.
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir apkepti keptuvėje ant ghee sviesto iki gražios rusvos spalvos. Iškepusius svogūnus sudėti į puodą.
3.
Sutarkuoti morkas ir pakepinti keptuvėje ant ghee sviesto. Iškepusias morkas sumesti į puodą.
4.
Į puodą su daržovėmis įpilti daržovių sultinio. Uždengti dangčiu, virti 10-15 min. Supilti kokosų pieną, berti druską, pipirus, dėti garstyčias, dar šiek tiek pavirti ir tada sutrinti elektriniu smulkintuvu.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital