Moliūgų keksiukai su riešutais ir džiovintomis uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Moliūgų keksiukai su riešutais ir džiovintomis uogomis
Autorius apie receptą: Kaip gi rudenį be kvapnių kepinių iš moliūgų. Kaip gi rudenį be kvapnių kepinių iš moliūgų. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
170 gramų moliūgų tyrės
140 gramų pilno grūdo miltų
1 vienetas kiaušinių
60 gramų alyvuogių aliejaus
60 gramų apelsinų sulčių
50 gramų nerafinuoto cukraus
40 gramų džiovintų spanguolių
20 gramų graikinių riešutų (smulkintų)
15 gramų moliūgų sėklų
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Papildomai:
šiek tiek aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį išplakame su cukrumi. Dedame moliūgų tyrę, pilame aliejų bei apelsinų sultys ir išmaišome.
2.
Miltus sumaišome su prieskoniais ir soda ir suberiame į kiaušinio-moliūgų masę. Išmaišome. Įmaišome smulkintus riešutus, sėklas ir uogas.
3.
Keksiukų formeles ištepame aliejumi ir užpildome tešla.
4.
Keksiukus kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital