Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 skardinės | konservuotų avinžirnių (naudojau 400g dydžio) | |
300 gramų | moliūgų tyrės (žr. patarimus) | |
200 mililitrų | kokosų pieno | |
120 gramų | pomidorų tyrės (galima keisti pomidorų padažu ar konservuotais trintais pomidorais) | |
120 mililitrų | daržovių sultinio (arba pagal norimą kario tirštumą) | |
100 gramų | špinatų | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | morkų (didelės arba 2 mažesnių) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | kokosų aliejaus (arba kitokio mėgiamo aliejaus) | |
3 centimetrai | imbiero (šviežio) | |
1 šaukštelis | malto kumino | |
1 šaukštelis | kario prieskonių (arba Garam masala) | |
0.5 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | maltos ciberžolės | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | kalendros (arba petražolių) |