Moliūgų batonėliai (be glitimo)

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Moliūgų batonėliai (be glitimo)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
5 vienetai kiaušinių (vidutinio dydžio)
300 gramų moliūgų (naudojome Hokkaido)
250 gramų migdolų miltų
70 mililitrų agavos sirupo
2 šaukštai kukurūzų miltų
30 gramų kepimo miltelių
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
150 gramų balto šokolado (naudojome Couverture)
15 gramų moliūgų sėklų (smulkintų)
2 šaukštai moliūgų sėklų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite moliūgą, nusausinkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Vėliau sutarkuokite gabalėlius į dubenį. Įmuškite kiaušinius, supilkite agavų sirupą, suberkite druską, migdolus, kepimo miltelius, cinamoną, pusę kukurūzų miltų ir viską gerai išmaišykite šaukštu.
2.
Pyrago formą (naudojome 20 x 30 cm) patepkite saulėgrąžų aliejumi ir pabarstykite kukurūzų miltais. Sudėkite paruoštą moliūgų tešlą, tolygiai paskirstydami ją formoje.
3.
Įkaitinkite orkaitę su funkcija viršus ir apačia iki 180°C temperatūros arba su ventiliatoriaus funkcija iki 155°C temperatūros. Dėkite kepimo formą ant vidurinės lentynos ir kepkite apie 30 minučių.
4.
Glajui ištirpinkite baltąjį šokoladą virš vandens vonelės ir įmaišykite moliūgų sėklų aliejaus.
5.
Išimkite moliūgų pyragą iš kepimo formos ir užpilkite paruoštu glajumi. Pyragą pabarstykite supjaustytomis moliūgo sėklomis.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital