Moliūgo ir varškės pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Moliūgo ir varškės pyragas
Moliūgo ir varškės pyragas
Moliūgo ir varškės pyragas
Autorius apie receptą: Iškepusį pyragą įdėkite porai valandų į šaldytuvą, nes jis skaniausias vėsus. Pyragas puoštas naminiais Karvutės saldainiais. Iškepusį pyragą įdėkite porai valandų į šaldytuvą, nes jis skaniausias vėsus. Pyragas puoštas naminiais Karvutės saldainiais. Alina, Apie viską
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
160 gramų miltų
130 gramų sviesto
75 gramai migdolų
75 gramai graikinių riešutų
50 gramų rudojo cukraus
2 šaukšteliai cinamono
2 šaukšteliai malto imbiero
1 šaukštelis citrinos žievelės
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų kreminės varškės
340 gramų moliūgų tyrės (receptas čia)
3 vienetai kiaušinių
140 gramų cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo milteliai (arba 40 gr krakmolo)
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
1 šaukštelis cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Išklokite kepimo popieriumi 23 cm skersmens kepimo formos dugną, o šonus ištepkite sviestu.
2.
Ruošiame tešlą: įdėkite į puodą cukrų, sviestą, citrinos žievelę ir vanilės ekstraktą ir kaitinkite, kol ištirps sviestas ir cukrus.
3.
Į virtuvės kombaino indą sudėkite ištirpintą sviestą ir visus likusius tešlos ingredientus ir malkite vidutiniu greičiu, kol tešla taps trupinių konsistencijos. Išimkite 1 stiklinę trupinių ir atidėkite į šalį. Aš įdėjau į šaldytuvą. Likusią tešlą įdėkite į kepimo formą ir suspauskite, suformuodami padrindą.
4.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 18 minučių arba kol pagrindas taps auksinės spalvos. Išimkite ir atvėsinkite.
5.
Įkaitinkite orkaitę į 160 C. (be ventiliatoriaus). Įpilkite į porą nedidelių indelių (kuriuos galima naudoti orkaitėje) šilto vandens. Juos sustatykite į orkaitę.
6.
Įdarui sudėkite visus įdaro ingredientus į virtuvės kombaino indą ir malkite, kol masė pasidarys vientisos konsistencijos. Įdėkite įdarą į kepimo indą, išlyginkite viršų ir pabarstykite likusiais tešlos trupiniais. .
7.
Pašaukite kepimo indą į orkaitę ir kepkite 1 valandą. Tada išimkite indelius su vandeniu ir padidinkite temperatūrą iki 180 C su ventiliatoriumi. Kepkite dar 10 - 15 minučių, kol viršus apskrus. Išjunkite orkaitę ir, šiek tiek pravėrę dureles, palikite pyragą orkaitėje dar 30 minučių. Išimkite ir atvėsinkite. Papuoškite saldainiais. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital