Mišrainė su kepta duona ir avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mišrainė su kepta duona ir avinžirniais
Autorius apie receptą: Šiandien visą dieną audžiau mintis, kaip noriu mišrainės su kepta duona, česnaku ir sūriu. Mišrainę maišiau su konservuotais avinžirniais, ne pupelėmis. Tai mišrainei Šiandien visą dieną audžiau mintis, kaip noriu mišrainės su kepta duona, česnaku ir sūriu. Mišrainę maišiau su konservuotais avinžirniais, ne pupelėmis. Tai mišrainei suteikė dar daugiau žavesio. Avinžirnius galima ir išsivirti iš anksto, bet aš šį kartą taupiau laiką ir rinkausi jau konservuotus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės duonos
150 gramų konservuotų avinžirnių
100 gramų fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
3 šaukštai majonezo
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Gerai įkaitiname aliejų keptuvėje. Dedame 1 skiltelę česnako. Taip aliejus įsigers česnako aromato. Sudedame duonos kubelius ir kepiname iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Duoną galima perkelti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų visas aliejaus perteklius.
3.
Į dubenėlį beriame avinžirnius, duonos ir sūrio gabalėlius.
4.
Majonezą maišome su smulkinta česnako skiltele. Pagardiname juo mišrainę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital