Autorius apie receptą:
Šiandien visą dieną audžiau mintis, kaip noriu mišrainės su kepta duona, česnaku ir sūriu. Mišrainę maišiau su konservuotais avinžirniais, ne pupelėmis. Tai mišrainei
Šiandien visą dieną audžiau mintis, kaip noriu mišrainės su kepta duona, česnaku ir sūriu. Mišrainę maišiau su konservuotais avinžirniais, ne pupelėmis. Tai mišrainei suteikė dar daugiau žavesio. Avinžirnius galima ir išsivirti iš anksto, bet aš šį kartą taupiau laiką ir rinkausi jau konservuotus.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės
duonos
150 gramų
konservuotų avinžirnių
100 gramų
fermentinio sūrio
2 skiltelės
česnako
3 šaukštai
majonezo
pagal poreikį
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Gerai įkaitiname aliejų keptuvėje. Dedame 1 skiltelę česnako. Taip aliejus įsigers česnako aromato. Sudedame duonos kubelius ir kepiname iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Duoną galima perkelti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų visas aliejaus perteklius.
3.
Į dubenėlį beriame avinžirnius, duonos ir sūrio gabalėlius.
4.
Majonezą maišome su smulkinta česnako skiltele. Pagardiname juo mišrainę.