Minsko salotos su raugintais kopūstais

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Baltarusiškos raugintų kopūstų salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitos, gardžios raugintų kopūstų salotos baltarusiškai - tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies patiekalų. Greitos, gardžios raugintų kopūstų salotos baltarusiškai - tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies patiekalų. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų raugintų kopūstų
2 vienetai bulvių (virtų su lupena)
100 gramų marinuotų pievagrybių (ar kitų grybų)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis obuolių acto
0.5 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti stambiai kubeliais. Svogūną smulkiai sukapoti, o pievagrybius supjaustyti riekelėmis.
2.
Kopūstus išmaišyti su svogūnais, pievagrybiais, bulvėmis.
3.
Aliejų išmaišyti su actu, cukrumi ir druska. Užpilti ant kopūstų ir išmaišyti. Palikti 15 minučių pastovėti.
Patarimai:
Naudojau raugintus kopūstus su morkomis, jei naudosite be morkų - papildomai įtarkuokite nedidelę morką.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital