Minkštučiai pyragėliai su varške

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Pyragėliai su varške
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkšti pyragėliai su saldžiu varškės įdaru. Pyragėliai ypač skanūs su stikline pieno, o atvėsę - su puodeliu arbatos. Iškepusius ir atvėsusius patarčiau Labai skanūs, minkšti pyragėliai su saldžiu varškės įdaru. Pyragėliai ypač skanūs su stikline pieno, o atvėsę - su puodeliu arbatos. Iškepusius ir atvėsusius patarčiau laikyti sandariame inde ar maišelyje, kad nepradėtų kietėti. (...daugiau) Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
600 gramų kvietinių miltų
200 gramų grietinės
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
400 gramų varškės (sausesnės, birios)
80 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas manų kruopų (su kaupu)
1 šaukštas miltų (su kaupu)
1 šaukštas grietinės (su kaupu)
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui varškę išmaišyti su kiaušiniu. Berti manus, permaišyti. Dėti grietinę, berti miltus, permaišyti. Berti cukrų, dar kartą permaišyti.
2.
Tešlai kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukrumi iki šlapio smėlio trupinių konsistencijos. Įmušti 2 kiaušinius, išmaišyti iki vientisos masės (nebeplakti!). Įmaišyti grietinę. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir toliau maišyti. Kai maišyti jau bus per sunku, tešlą perdėti ant miltuoto paviršiaus ir minkyti iki minkštos, vientisos, nelipnios tešlos.
3.
Tešlą iškočioti iki 0.5 cm storio, išpjauti vienodo dydžio apskritimus. Aš paprastai naudoju desertinę lėkštelę - ją uždedu ant tešlos ir apipjaunu peiliu. Likusią tešlą perminkyti, vėl iškočioti ir taip pat išpjauti apskritimus.
4.
Į kiekvieno apskritimo vidurį dėti šaukštą (su kaupu) įdaro, užlenkti vieną kraštą ant kito, užspausti, galima užlenkti kraštelį po apačia.
5.
Pyragėlius išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepti likusio kiaušinio plakiniu.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Atvėsusius galima pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital