Minkštos bandelės su varške ir vaisiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkštos bandelės su varške ir vaisiais
Autorius apie receptą: Bandelės iškepa labai kvapnios, minkštos ir skanios. Bandelės iškepa labai kvapnios, minkštos ir skanios. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
400 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
150 mililitrų pieno (šilto)
2.5 šaukštelio cukraus (apytikriai)
1 šaukštelis sausų mielių (su kaupu)
1 šaukštas sviesto (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Įdarui:
250 gramų varškės (sausos, birios)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai aguonų
2 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai)
2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo
pagal skonį vanilės
pagal poreikį abrikosų (arba kitų vaisių, uogų)
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį pilti pieną, berti cukrų, mieles ir išmaišyti. Palikti 10 minučių pastovėti.
2.
Į dubenį su pienu ir mielėmis supilti sviestą, berti druską, vanilę. Palaipsniui berti miltus nuolat maišant. Tešla turi būti minkšta ir beveik nelimpanti prie rankų. Tešlą minkyti 6 - 7 minutes.
3.
Dubenį aptepti aliejumi, dėti tešlą, uždengti dangčiu ir palikti kilti šiltoje vietoje 1 valandą.
4.
Įdarui į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, dėti kondensuotą pieną, vanilę ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Berti aguonas, krakmolą ir išmaišyti.
5.
Abrikosus supjaustyti.
6.
Pakilusią tešlą padalinti į 6 lygias dalis. Suformuoti kamuoliukus.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštos tešlos kamuoliukus. Kiekvieną kamuoliuką paspausti šiek tiek viršuje. Uždengti maistine plėvele ir palikti kilti dar 20 - 25 minutes.
8.
Tuomet tešloje su stikline padaryti įdubimus, į juos sudėti varškės įdarą, sudėti pjaustytus abrikosus.
9.
Aptepimui į dubenėlį dėti trynį, pilti pieną ir išplakti. Aptepti bandeles.
10.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes iki kol gražiai apkeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital