Minkšti, sultingi vieno kąsnio kibinai

AUTORIUS:
Rasa Lekavičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Vieno kąsnio kibinai
Vieno kąsnio kibinai
Vieno kąsnio kibinai
Vieno kąsnio kibinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
1 kilogramas kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
450 gramų sviesto (arba margarino)
4 vienetai kiaušinių
200 gramų grietinės
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
3 vienetai svogūnų
50 gramų grietinės
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į indą pilami miltai, dedamas gabalėliais supjaustytas sviestas, beriamas žiupsnelis druskos. Viskas gerai ištrinama rankomis. Margarinas turi pasiskirstyti tolygiai. Į masę įmušami kiaušiniai. Į masę dedama grietinė ir minkoma, kol tešla nebelips prie rankų.
2.
Įdarui mėsa ir svogūnai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su kitais ingredientais.
3.
Indas su tešla 2 valandom dedamas į šaldytuvą. Tešla išimama iš šaldytuvo ir iš jos formuojami vienodo dydžio rutuliukai. Iškočiojami, dedamas įdaras ir formuojami kibinai. Suformuoti kibinai dedami ant skardos. Kiaušinio plakiniu aptepamas kibinų paviršius.
4.
Kibinai kepami orkaitėje, 190 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Rasa Lekavičienė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Jurga
2019-01-14 14:08
Sveiki,tik 10 kibinukų išeina ? ATSAKYTI
Rita
2019-01-14 17:46
Apie 20, bet priklauso ir nuo to, kokio dydžio darysite :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital