Minkšti rikotos vafliai

AUTORIUS:
Aurelija, Rožinis avokadas,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti rikotos vafliai
Autorius apie receptą: Pavyksta labai gardūs ir minkšti. Pavyksta labai gardūs ir minkšti. Aurelija, Rožinis avokadas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų rikotos sūrio
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų migdolų pienas (arba paprasto pieno)
50 gramų speltų miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti rikotos sūrį, berti miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, cinamoną, įmušti kiaušinius, pilti migdolų pieną ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Jeigu tešla yra per skysta, berti daugiau miltų.
2.
Įkaitinti elektrinę vaflių keptuvę, pilti samtelį paruoštos masės ir kepti apie 5 min. priklausomai nuo vaflinės dydžio ir galingumo, kepimo laikas gali skirtis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital