Minkšti pyragėliai su mėsa keptuvėje (nereikia kildinti)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Pyragėliai keptuvėje
Pyragėliai keptuvėje
Pyragėliai keptuvėje
Pyragėliai keptuvėje
Autorius apie receptą: Šįsyk noriu su jumis pasidalinti visai nesudėtingu kefyro tešlos pyragėlių su mėsos įdaru receptu. Įdarui naudojau maltą šlaunelių mėsą. Kas "nedraugauja" su mielėmis, Šįsyk noriu su jumis pasidalinti visai nesudėtingu kefyro tešlos pyragėlių su mėsos įdaru receptu. Įdarui naudojau maltą šlaunelių mėsą. Kas "nedraugauja" su mielėmis, tai galiu patikint, kad šiems pyragėliams jų net ir nereikia. Puikūs, gardūs pyragėliai pagaminami labai lengvai. Netikit? Drąsiai rekomenduoju išbandyti šių pyragėlių receptą ir rezultatu pasidalinti su mumis. O dabar prie recepto. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
pagal poreikį aliejaus
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
180 mililitrų kefyro
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų vištienos šlaunelių mėsos (maltos, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai miltus įsijoti į dubenį.
2.
Į kitą dubenį supilti kefyrą, berti sodą ir išmaišyti. Supilti į dubenį su miltais. Įpilti aliejų, pagardinti druska ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, elastinga.
3.
Paruoštą tešlą uždengti maistine plėvele ir palikti pastovėti iki kol ruošite įdarą.
4.
Įdarui svogūną susmulkinti.
5.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Suberti svogūną, dėti mėsą ir apkepti. Pagardinti pipirais, druska. Atidėti atvėsti.
6.
Paruoštą tešlą padalinti į 11 gabaliukų, imti vieną gabaliuką, kitus apdengti maistine plėvele, kad neapdžiūtų.
7.
Stalviršį pabarstyti miltais, iš tešlos gabaliuko suformuoti 10 cm skersmens apskritimą, dėti paruošto įdaro, užspausti kraštelius. Taip suformuoti visus pyragėlius.
8.
Į keptuvę įpilti aliejaus, tiek, kad pyragėliai būtų pusiau apsemti, įkaitinti. Dėti pyragėlius ir kepti vis pavartant iki kol iškeps.
9.
Iškeptus pyragėlius sudėti ant popierinio rankšluosčio.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Tomas
2024-03-20 10:14
Geriau jau zalia mesa daryti neapkepinus...,nes pilnai iskepa viskas-taip cia cebureku receptas jau labai senai darau gal apie 10 metu. ATSAKYTI
Irena Jasiuliene
2023-07-08 11:47
Čia daugiau panašu į ciburekus... ATSAKYTI
danute
2023-07-06 23:20
mesa malti ar pjaustyti? ATSAKYTI
Inga
2023-07-10 10:25
Prie ingredientų parašyta, kad mėsa malta. ATSAKYTI
Rimas
2021-11-24 19:40
Soda ar kepimo milteliai? ATSAKYTI
Aurelija
2021-12-06 14:38
Parašyta prie ingredientų, kad naudojama soda. ATSAKYTI
Ricka.
2022-07-12 23:51
Tai kaip be sodos, kepimo miltelių, ar mielių, padaryti puria tešlą??? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital