Minkšti grietininiai meduoliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti grietininiai meduoliai
Minkšti grietininiai meduoliai
Minkšti grietininiai meduoliai
Autorius apie receptą: Iškepa minkšti ir purūs. Iškepa minkšti ir purūs. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
175 gramai grietinės
120 gramų medaus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus
25 gramai aliejaus
25 gramai kakavos
3 šaukštai prieskonių meduoliams
1 šaukštelis sodos
Viršui:
80 gramų cukraus pudros
3 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti grietinę, įmušti kiaušinį, suberti cukrų, supilti medų, aliejų, berti kakavą. meduolių prieskonius, sodą ir išplakti.
2.
Tuomet suberti miltus, dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Stalviršį pabarstyti miltais. Pabarstyti tešlą miltais ir iškočioti iki 1 cm - 1.5 cm storio lakštą. Stikline išspausti apskritimo formos meduolius.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, pabarstyti miltais, sudėti meduolius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 - 15 minučių.
6.
Į dubenėlį suberti cukraus pudrą, supilti citrinų sultis ir išplakti. Šiuo mišiniu aptepti ką tik iškeptus, dar karštus meduolius.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Sandra
2024-02-21 15:43
250gmiltu ATSAKYTI
Sandra
2024-02-21 15:26
Kiek. Miltu? ATSAKYTI
kur miltai?
2023-09-19 16:12
recepto aprašyme trūksta miltų kiekio ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital