Minkšti avižiniai sausainiai su sviestiniu kremu

AUTORIUS:
Brigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti avižiniai sausainiai su sviestiniu kremu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, drėgni, purūs ir labai skanūs sausainiai. Visiškai nesudėtinga paruošti, o patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams. Minkšti, drėgni, purūs ir labai skanūs sausainiai. Visiškai nesudėtinga paruošti, o patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams. Brigita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
290 gramų sviesto (kambario temperatūros)
240 gramų avižų (greito paruošimo)
200 gramų rudojo cukraus
190 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (kambario temperatūros)
2 šaukšteliai vanilės
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio malto cinamono
Kremui:
360 gramų cukraus pudros
180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
45 mililitrai grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštelis vanilės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti baltąjį ir rudąjį cukrų, dideliu greičiu plakti elektriniu plaktuvu apie 1 minutę. Įmušti kiaušinį, dėti vanilę ir išmaišyti.
2.
Į kitą dubenį berti miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir avižas, išmaišyti.
3.
Nuolat maišant į dubenį su šlapiais ingredientais supilti miltų mišinį, tešla turi būti ganėtinai tiršta.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, dėti po maždaug 2 šaukštus tešlos paliekant tarpus tarp sausainių.
5.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol sausainiai gražiai parus. Tuomet kelias minutes sausainius atvėsinti kepimo formoje, vėliau perkelti atvėsti ant grotelių.
6.
Kremui į dubenį dėti sviestą ir plakti apie minutę iki purios masės, suberti cukraus pudrą, dar plakti porą minučių. Supilti grietinėlę, vanilę ir plakti 2 - 3 minutes iki purumo. Įberti druskos, permaišyti.
7.
Ant pusės sausainių dėti po maždaug 1.5 - 2 šaukštelius paruošto įdaro, tuomet uždengti likusiais sausainiais.
AUTORIUS: Brigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital