Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Biskvitui: | ||
3 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | cukraus | |
90 gramų | kvietinių miltų | |
25 gramai | sviesto | |
1 šaukštas | pieno | |
Kremui: | ||
500 gramų | maskarponės sūrio | |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
110 gramų | cukraus pudros | |
30 mililitrų | vandens (karšto) | |
10 gramų | želatinos milteliai (naudojau tą, kiuri iš karto užpilama karštu vandeniu) | |
Sirupui: | ||
0.5 vieneto | apelsinų (išspaustų sulčių) | |
2 šaukštai | vandens (karšto) | |
1 šaukštas | cukraus | |
Papuošimui: | ||
pagal poreikį | uogų (braškių, serbentų, aviečių ar kitų turimų, nebūtina) | |
pagal poreikį | mėtų (nebūtina) |