Minkštas pyragas su braškėmis ir ypatingu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkštas pyragas su braškėmis ir ypatingu kremu
Minkštas pyragas su braškėmis ir ypatingu kremu
Minkštas pyragas su braškėmis ir ypatingu kremu
Autorius apie receptą: Pagrindą galima daryti pagal savo skonį - ar su maltais sausainiais su sviestu, ar biskvitu. Šį kartą gaminau su biskvitu. Dėjau į formą su acetato juosta. Sulaisčiau stipria Pagrindą galima daryti pagal savo skonį - ar su maltais sausainiais su sviestu, ar biskvitu. Šį kartą gaminau su biskvitu. Dėjau į formą su acetato juosta. Sulaisčiau stipria arbata su citrina. (...daugiau) Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas biskvito
40 mililitrų arbatos (stiprios, apytikriai)
1 šaukštas citrinų sulčių (apytikriai)
Kremui:
1 litras pieno
200 gramų sviesto
170 gramų manų kruopų
130 gramų cukraus
pagal skonį vanilinio cukraus
Viršui:
600 mililitrų vandens (karšto)
154 gramai žemuogių želė
pagal poreikį braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį berti manų kruopas, pilti 240 ml pieno.
2.
Likusį pieną pilti į puodą, berti cukrų, dėti sviestą ir užvirti. Tuomet sudėti manų kruopų masę ir virti iki kol išvirs, labai svarbu neprisvilinti. Maišyti konditerine šluotele.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, šonus apdengti acetatine juosta ir dėti biskvitą.
4.
Sulaistymui į puodelį su arbata pilti citrinų sultis ir išmaišyti. Aplaistyti biskvitą.
5.
Paruoštą kremo masę sudėti ant biskvito, paskirstyti per visą plotį ir palikti atvėsti.
6.
Į dubenį pilti vandenį, berti želę ir išmaišyti. Palikti iki kol atvės ir vos pradės stingti.
7.
Braškes perpjauti pusiau, sudėti ant manų kruopų kremo, užpilti su pradėjusią stingti žele ir dėti į šaldytuvą kol visiškai sustings.
Patarimai:
Pagrindui galima rinktis ne tik biskvitą, bet ir maltus sausainius sumaišytus su sviestu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital