Minkštas morkų keksas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Morkų keksas pyragas
Autorius apie receptą: Morkų keksas - iškepa minkštas ir drėgnas. Morkų keksas - iškepa minkštas ir drėgnas. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai kiaušinių
250 gramų morkų
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
180 mililitrų aliejaus
50 gramų krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos (mažo)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, druską ir išplakti iki baltų putų. Tuomet pilti aliejų, išmaišyti.
2.
Morkas smulkiai sutarkuoti, dėti į dubenį su kiaušiniais. Išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Į dubenį berti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir išmaišyti. Įsijoti į dubenį su kiaušinių mase. Permaišyti.
4.
Į kepimo formą supilti paruoštą tešlą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 - 50 minutes. Iškepusį labai tinka pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital