Mini čeburėkai iš nelimpančios plikytos tešlos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Mini čeburėkai iš nelimpančios plikytos tešlos
Autorius apie receptą: Iškepiau, pasiūliau paragauti kitiems, ir pati vos spėjau pagriebti paskutinį iš lėkštės. Kepsiu vėl tikrai ne kartą ir ne du, manau, kad vasaros iškyloms prie ežerų ir Iškepiau, pasiūliau paragauti kitiems, ir pati vos spėjau pagriebti paskutinį iš lėkštės. Kepsiu vėl tikrai ne kartą ir ne du, manau, kad vasaros iškyloms prie ežerų ir baidarių žygiams tai bus geriausias maistas.
Įdarui kiaulieną galima keisti kalakutiena.
(...daugiau) Renata, KumutesVirtuve.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
6 stiklinės miltų
2 stiklinės vandens (verdančio)
10 šaukštų aliejaus
Įdarui:
500 gramų kiaulienos faršo (geriausia kumpio)
4 skiltelės česnako (kapoto)
1 šaukštas sviesto
0.5 šaukštelio druskos
1 žiupsnelis gelsvės (arba petražolių, krapų ar kalendros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai miltus persijoju į gilesnį indą, supilu aliejų, šaukštu permaišau ir supilu verdantį vandenį. Kuo intensyviau išmaišau ir palieku tešlą kelioms minutėms, kad pravėstų. Tada jau rankomis užminkau tešlą. Tešla elastinga, todėl galima iškočioti labai plonus lakštus.
2.
Įdarui visus produktus išminkau (sviestas turi būti kambario temperatūros). Specialia virtinių forma lipdau pyragėlius.
3.
Kepu juos gerai įkaitintoje, sausoje keptuvėje. Jokių riebalų į keptuvę pilti nereikia, nes užtenka aliejaus tešloje ir sviesto įdare. Kiekvieną pusę, priklausomai nuo kaitros, kepu apie 3 - 5 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (6)
Sandra
2019-10-12 14:39
Labai skanu!! Aciu uz recepta!! ATSAKYTI
Jurate
2017-05-12 19:00
O tai sakykite ant ko jie kepa jei nepilate i keptuve jokiu riebalu? Jei kepate viena puse apie 5 min ji nesudega? ATSAKYTI
Renata
2017-05-12 23:04
Recepte parasyta - aliejaus yra tesloje ir is idaro riebaliuko isteka. As kartais kepu situs ceburekus ant sausos keptuves, o kartais (ypac jeigu darau su liesesne mesa), biski aliejaus ipilu, irgi gerai gaunasi. Labai skanus receptas, rekomenduoju ATSAKYTI
Inga
2017-04-05 13:28
O mėsa iškepa per tokį trumpą laiką?Kažkaip suabejojau ... ATSAKYTI
Gintė
2017-04-05 22:39
Pyragiukai mažiukai, tad kiekvieną pusę pakepant po 5min viso kepimo gaunasi apie 10 min, per tiek laiko tikrai iškepa :) ATSAKYTI
Inga
2017-03-17 09:46
Labai geras receptas ir ne taip riebu, kaip tikri ceburekai! Tik as dar i vidu dejau svogūno :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital