Mikučių sriuba su morkomis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Mikučių sriuba su morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g kiaulienos faršo
300 g jautienos faršo
150 ml vandens
2 kiaušinių baltymai
1 smulkintas svogūnas
300 g kvietinių miltų
30 g krakmolo
5 g druskos
1 g juodųjų pipirų
2 morkos
1 sultinio kubelis

Tešlai:
280 g miltų
2 kiaušinio tryniai
2 kiaušiniai
20 g krakmolo
5 g druskos
2 šaukštai vandens
50 g rapsų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsos kukuliams skirtus produktus sumaišykite ir mažu šaukštuku formuokit rutuliukus.
Paruošiam mikučių tešlą: kiaušinius išplakam su aliejum ir druska, supilam vandenį, suberiam krakmolą ir miltus, išminkom tešlą. Iš tešlos formuojam rutuliukus. Kuo tešla minkštešnė, tuo verdant kukuliukai labiau išsipūs.
Į vandenį įdėti sultinį, įberti morkas. Užvirinti. Suberti tešlos ir mėsos rutuliukus ir dar pavirti apie 10 min. jei trūksta druskos, pagardinti prieskoniais, skirtais sriubai. Tiekti su grietine. Skanaus.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital