Migdolinis biskvitas su grietinėlės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Migdolinis biskvitas su grietinėlės kremu ir uogomis
Migdolinis biskvitas su grietinėlės kremu ir uogomis
Migdolinis biskvitas su grietinėlės kremu ir uogomis
Migdolinis biskvitas su grietinėlės kremu ir uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
220 gramų sviesto
1 šaukštelis vanilinio cukraus (naudojome Dr. Oetker)
280 gramų cukraus
6 vienetai kiaušinių
330 gramų kvietinių miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių (naudojome Dr. Oetker)
270 gramų maltų migdolų
1 žiupsnelis druskos
160 mililitrų pieno (apytikriai)
Kremui:
1 pakelis plaktos grieitnėlės miltelių (naudojome Dr. Oetker Cremilla)
100 mililitrų pieno
100 mililitrų grietinėlės
600 gramų braškių (apytiksliai)
2 šaukštai cukraus (apytiksliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Tada po vieną įmuškite kiaušinius ir vis plakite. Kai masė taps vientisa, suberkite miltus, kepimo miltelius, migdolus ir druską, įmaišykite pieną.
2.
Trečdalį tešlos supilkite į 20 cm skersmens skardą ir kepkite 160 °C orkaitėje 30 min. Iš likusios tešlos iškepkite dar du kepinio sluoksnius ir atvėsintus subadykite mediniu iešmeliu ar šakute, kad lengviau įsigertų trintos uogos.
3.
Braškes nuplaukite. Trečdalį arba pusę jų sutrinkite su cukrumi.
4.
Kremui “Dr. Oetker Cremilla” mišinį išplakite su pienu ir grietinėle iki purumo.
5.
Ant subadytų kepinio sluoksnių uždėkite po 3-4 šaukštus trintų braškių ir palikite 20 min. įsigerti. Tada ant kiekvieno jų uždėkite po 2-3 šaukštus grietinėlės kremo ir tolygiai paskleiskite jį. Sudėkite sluoksnius vieną ant kito (labai nespauskite), kremu aptepkite šonus.
6.
Padėkite pyragą į šaldytuvą 3 val. Tada dekoruokite likusiomis braškėmis ir ragaukite.
Patarimai:
Kepiniui gaminti galima naudoti ir kitokias uogas bei vaisius: avietes, gervuoges, mėlynes, šilauoges, vyšnias, abrikosus, persikus.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital