Mieliniai pyragėliai su baravykais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mieliniai pyragėliai su baravykais
Autorius apie receptą: Mielinės tešlos receptas yra universalus, galima gaminti ir su kitu įdaru: su grybais, kopūstais, aguonomis, šonine, mėsa ir t t. Mielinės tešlos receptas yra universalus, galima gaminti ir su kitu įdaru: su grybais, kopūstais, aguonomis, šonine, mėsa ir t t. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek kvietinių miltų (stalui pabarstyti)
Tešlai:
800 mililitrų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto (tirpinto)
14 gramų sausų mielių
pagal skonį druskos
Įdarui:
3 saujos džiovintų baravykų
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai pašildykite pieną iki šiltumo (kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedegintų).
2.
Į dideli dubenį supilkite šiltą pieną, suberkite sausas mielės ir išplakite. Berkite druską, supilkite tirpintą sviestą ir išmaišykite, tada įmuškite 2 kiaušinius ir išplakite. Suberkite miltus ir išmaišykite ranka. Jei tešla skystoka įberkite 1/3 stiklinės miltų. Maišykite apie 3 min.
3.
Įdarui grybus iš vakaro užmerkite.
4.
Išmirkytus grybus ir svogūną smulkiai supjaustykite.
5.
Į keptuvę su šauktu aliejaus suberkite smulkintą svogūną ir grybus ir pakepinkite. Pagardinkite prieskoniais.
6.
Ant stalo paberkite miltų ir iškočiokite tešlą į 3-4 mm storio lakštą, o forma (puodeliu ar dubenėliu) išspauskite apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro, užlenkite, suformuokite pyragėlį.
7.
Puode įkaitinti aliejų, sudėti pyragėlius ir kepti karštame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Iškepus padėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jolita
2021-02-12 16:22
Gavosi labai skanūs, ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital