Mieliniai pyragėliai su baravykais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Mieliniai pyragėliai su baravykais
Autorius apie receptą: Šis mielinės tešlos pyragėliams receptas yra universalus, galima gaminti ir su kitu įdaru: su pievagrybiais, kopūstais, aguonomis, šonine, mėsa ir t t. Šis mielinės tešlos pyragėliams receptas yra universalus, galima gaminti ir su kitu įdaru: su pievagrybiais, kopūstais, aguonomis, šonine, mėsa ir t t. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
Tešlai:
4 stiklinės kvietinių miltų (apytikriai+šiek tiek stalui pabarstyti)
1 stiklinė pieno
2 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto (tirpinto)
14 gramų sausų mielių
pagal skonį druskos
Įdarui:
3 saujos džiovintų baravykų
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai pašildykite pieną iki šiltumo (kad užlašinus ant delno jaustųsi šiluma, bet nedegintų).
2.
Į dideli dubenį supilkite šiltą pieną, suberkite sausas mielės ir išplakite. Berkite druską, supilkite tirpintą sviestą ir išmaišykite, tada įmuškite 2 kiaušinius ir išplakite. Suberkite miltus ir išmaišykite ranka. Jei tešla skystoka įberkite 1/3 stiklinės miltų. Maišykite apie 3 min.
3.
Įdarui grybus iš vakaro užmerkite.
4.
Išmirkytus grybus ir svogūną smulkiai supjaustykite.
5.
Į keptuvę su šauktu aliejaus suberkite smulkintą svogūną ir grybus ir pakepinkite. Pagardinkite prieskoniais.
6.
Ant stalo paberkite miltų ir iškočiokite tešlą į 3-4 mm storio lakštą, o forma (puodeliu ar dubenėliu) išspauskite apskritimus. Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro, užlenkite, suformuokite pyragėlį.
7.
Puode įkaitinti aliejų, sudėti pyragėlius ir kepti karštame aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių. Iškepus padėti ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Patarimai:
Matavimui naudota 200ml stiklinė.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Gita
2023-12-31 12:20
O galima daryti su ne sausom mielem? kaip tada? ATSAKYTI
Indrė
2024-01-04 16:50
Reikėtų apie 42 gramų šlapių. ATSAKYTI
Nijolė
2023-12-21 07:39
O cukraus nereikia lielės kyla geriau ATSAKYTI
Vitalija
2022-12-17 09:43
O kada tešlą išminkyti? Perskaičiau, kad išmaišyti. ATSAKYTI
Rita
2022-12-11 10:35
Ar nereikia palikti tešlą šiltoje vietoje porai valandų? ATSAKYTI
Inga
2022-12-14 16:46
Galite palikti, blogiau tikrai nebus :) ATSAKYTI
Vardas
2022-12-11 08:06
Ar mielių tikrai tiek? Atodo daugoka ATSAKYTI
Justė
2022-12-14 16:45
Tikrai, nėra čia tiek jau daug, šaukštelis :) ATSAKYTI
Jolita
2021-02-12 16:22
Gavosi labai skanūs, ačiū už receptą! ATSAKYTI
Nijolė
2023-12-21 07:37
O cukraus nereikia mieles geriau kyla ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital