Mieliniai cinamoniniai lietiniai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mieliniai cinamoniniai lietiniai
Autorius apie receptą: Skonio, aromato, purumo, lengvumo niekaip neperteiksiu. Namai pakvipo mielinio pyrago aromatu. Skonio, aromato, purumo, lengvumo niekaip neperteiksiu. Namai pakvipo mielinio pyrago aromatu. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pieno (šilto)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
50 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis sodos
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal poreikį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius su 250ml šilto pieno, cukrum, druska, vanile išplakti.
2.
Miltus sumaišyti su sausomis mielėmis, soda. Tuomet gautą sausą mišinį gerai išplakti su kiaušiniu, pieno mase. Tešlą pridengti ir palikti šiltai apie 40 min.
3.
Į pastovėjusią tešlą (ji šiek tiek pakils, atsiras lengvi lyg gležnos putos oro burbuliukai) supilti likusį šiltą pieną, cinamoną ir tirpintą sviestą. Išmaišius viska kartu, dar palikti pastovėti šiltai 15 min.
4.
Blynus kepu lietinių keptuvėje. Pirmą kepimą patepu riebalais įkaitintą blynams skirtą keptuvę.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital