Mielinės šokoladinės bandelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Mielinės šokoladinės bandelės
Mielinės šokoladinės bandelės
Mielinės šokoladinės bandelės
Mielinės šokoladinės bandelės
Mielinės šokoladinės bandelės
Mielinės šokoladinės bandelės
Autorius apie receptą: Labai skanios ir nesunkiai paruošiamos. Minkštos, purios. Labai skanios ir nesunkiai paruošiamos. Minkštos, purios. Skanaus maisto pasaulis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
650 gramų kvietinių miltų
500 gramų pieno
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto (minkšto)
60 gramų kakavos
1 šaukštas tirpios kavos
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
7 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
100 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų rudojo cukraus
1 šaukštas cinamono (arba pagal skonį)
pagal skonį graikinių riešutų (arba kitų mėgiamų, smulkintų)
Kremui:
120 gramų kreminio sūrio
100 gramų šokolado
50 gramų cukraus pudros (arba pagal skonį)
1 šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į puodą pilti pieną, dėti sviestą, pašildyti, kol ištirpsta sviestas. Nukelti nuo kaitros.
2.
Į puodą su pieno ir sviesto mišiniu berti cukrų bei sausas mieles, išmaišyti ir palikti 5 min.
3.
Į dubenį berti miltus, kakavą, kavą, druską ir sumaišyti. Miltų masę suberti į puodą su pieno mase, užminkyti minkštą, lipnią tešlą.
4.
Paruoštą tešlą dėti į švarų, aliejumi pateptą indą, uždengti maistine plėvele ir palikti pakilti šiltai, kol masė padvigubės.
5.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
6.
Iš pakilusios tešlos iškočioti lakštą, tepti sviestą, berti cinamoną, rudąjį cukrų ir smulkintus riešutus, atsargiai suvynioti vyniotinį. Supjaustyti vyniotinį vienodais gabaliukais. Jų turėtų būti apie 12 - 15 vnt.
7.
Paruoštas bandeles dėti į kepimo indą ir palikti kilti dar apie 20 - 30 min. iki kol lengvai pakils.
8.
Kepti iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje orkaitėje 25 - 30 min.
9.
Kremui šokoladą ištirpinti garų vonelėje, sumaišyti su minkštu kreminiu sūriu, kakava ir cukraus pudra.
10.
Dar šiltas bandeles aptepti šokolado kremu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital