Mielinė tešla pyragėliams

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Mielinė tešla pyragėliams
Mielinė tešla pyragėliams
Mielinė tešla pyragėliams
Mielinė tešla pyragėliams
Autorius apie receptą: Siūlau padarius kelis pyragėlius pradėti kepti iš karto, nes jei ilgiau pyragėliai pagulės sulipdyti, tai bekepant jie gali ,,išsižioti" ir išbėgti jų įdaras. Patys Siūlau padarius kelis pyragėlius pradėti kepti iš karto, nes jei ilgiau pyragėliai pagulės sulipdyti, tai bekepant jie gali ,,išsižioti" ir išbėgti jų įdaras. Patys pyragėliai pavyksta minkšti ir skanūs. O jei liks nesuvalgytų, laikykite maišelyje, kad neapdžiūtų ir nesukietėtų (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
1 kilogramas kvietinių miltų (apytikriai)
500 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
14 gramų sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
Kepimui:
300 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pieną pilti į prikaistuvį ar puodą, pašildyti, bet nereikia užvirti.
2.
Į dubenį suberti miltus 500 gramų miltų, berti druską, mieles ir išmaišyti.
3.
Į kitą dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti ir supilti į pašildytą pieną, išmaišyti. Skystą masę supilti į miltų mišinį, išmaišyti. Tuomet palaipsniui suberti likusius miltus ir suminkyti tešlą.
4.
Iš paruoštos tešlos suformuoti rutulį ir pastatyti šiltoje vietoje, kad tešla pakiltų. Laikyti reikėtų apie 1 valandą.
5.
Paimti dalį tešlos, iškočioti kočėlu, tuomet su stikline išspausti norimo dydžio apskritimus, dėti pasirinktą įdarą, sulenkti tešlą, kad uždengtų įdarą ir su šakute suspausti kraštus.
6.
Į puodą arba gilesnę keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštus pyragėlius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Patarimai:
Įdarą galima rinktis kokį tik norite tirštesnę uogienę, kopūstus, apkeptus pievagrybius ar kitus grybus, mėsą ar kokį tik norite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kepėja
2022-12-22 20:15
Mielėm veikti reikalingas cukrus ir dėl tešlos skonio reikia šiek tiek ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital