Midijos raugintų agurkėlių, imbiero ir balto vyno padaže

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Midijos raugintų agurkėlių, imbiero ir balto vyno padaže
Midijos raugintų agurkėlių, imbiero ir balto vyno padaže
Midijos raugintų agurkėlių, imbiero ir balto vyno padaže
Autorius apie receptą: Griebkite didelį puodą ir traškios duonos, nes šiandien gaminame midijas su raugintais agurkėliais bei balto vyno padažu! Midijas pagaminti nesunku, tai labai paprasta ir Griebkite didelį puodą ir traškios duonos, nes šiandien gaminame midijas su raugintais agurkėliais bei balto vyno padažu! Midijas pagaminti nesunku, tai labai paprasta ir visiškai verta pastangų. Gaminta pagal Alfo Ivanausko receptą (...daugiau) Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas midijų
200 mililitrų grietinėlės (naudojau augalinę)
150 mililitrų balto sauso vyno
1 vienetas duonos (skirtos skrudinimui)
1 vienetas apelsino žievelės
5 vienetai vyšninių pomidorų
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
2 skiltelės česnako
3 centimetrai imbiero
0.5 vieneto aitriosios paprikos
1 pundelis krapų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir saliero stiebą susmulkiname, marinuotus agurkus ir aitriąją papriką supjaustome griežinėliais, pomidorus perpjaukite per pusę, česnaką, krapus ir imbierą susmulkinkite.
2.
Skrudinimo duoną paskrudinkite iki 220 ° C įkaitintos orkaitės viduryje.
3.
Įkaitinkite aliejų puode, nuolat maišydami apie 2 - 3 min. pakepinkite salierus, česnaką, imbierą, svogūnus ir aitriąsias paprikas.
4.
Į puodą, kur kepė daržovės sudedame agurkėlius, pomidorus, pilame vyną ir paverdame kokias 3 min. kad nusigaruotų alkoholis. Sudedame midijas, pilame grietinėlę, uždengiame ir troškiname 2 - 3 min.
5.
Midijoms išsitroškinus įtarkuojame apelsino žieveles, dedame krapus, sumaišome ir su visu gautu padažu dedame į lėkštę. Patiekite su skrudinta duonele.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital