Midijos kokoso pieno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Midijos kokoso pieno padaže
Midijos kokoso pieno padaže
Midijos kokoso pieno padaže
Midijos kokoso pieno padaže
Midijos kokoso pieno padaže
Autorius apie receptą: Puikus ir lengvas patiekalas. O jeigu po ranka turite žuvų padažo, būtinai šliūkštelėkite jo ant kepamų česnakų prieš pilant vyną. Ieškodami naujų skonių, vyną galite Puikus ir lengvas patiekalas. O jeigu po ranka turite žuvų padažo, būtinai šliūkštelėkite jo ant kepamų česnakų prieš pilant vyną. Ieškodami naujų skonių, vyną galite pakeisti alumi, kokosų pieną - grietinėle, o kario pastos nedėti. Štai ir du receptai viename. (...daugiau) Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas midijų (naudojau šaldytas, bet tinka ir šviežios)
400 gramų kokosų pieno
1 stiklinė balto vyno
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštas karios pastos (Tom Kha arba Tom Yam)
1 vienetas sultinio kubelių
šiek tiek prieskoninių žolelių (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Midijas paliekam valandą atitirpti, praplėšiam pakuotę ir praplaunam po šiltu vandeniu. Nesvarbu, kad kai kurios dar sušalusios. Padedame jas į šoną.
2.
Svogūną ir česnaką smulkiai papjaustom. Puode apkepam svogūną 3-4 min. Įdedame smulkintą česnaką. Kepam dar 2 minutes. Įpilame stiklinę vyno. Įdedame pusę kubelio sultinio, išmaišome, kad ištirptų.
3.
Palaukite, kol vynas užvirs, įdedam pakelį Tom Kha arba Tom Yum pastos, išmaišome.
4.
Midijas dar kartą praplauname ir sudedame į puodą. Uždengiame dangčiu ir paliekame 3 minutes troškintis ant nedidelės ugnies.
5.
Atidarome, išmaišome, įpilame kokosų pieno, vėl išmaišom.
6.
Paragaujam, ar skanus padažas. Galima papildomai išspausti citrinos ar laimo sulčių, įpilti dar vyno arba vandens. Uždengiame puodą, palaukiam minutę, kol skystis užvirs, švelniai pakratom uždengtą puodą-padažas išsimaišys.
7.
Valgom pabarste šviežiom prieskoninėm žolelėm!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis