Midijos česnakiniame balto vyno padaže - greita ir dieviškai skanu!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Midijos česnakiniame vyno padaže
Autorius apie receptą: Labai skanu ir be galo greitai paruošiama. Gaminau pagal receptą iš "Maisto kelionių" tinklaraščio, tik pridėjau Labai skanu ir be galo greitai paruošiama. Gaminau pagal receptą iš "Maisto kelionių" tinklaraščio, tik pridėjau keletą pakeitimų nuo savęs. (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas midijų (galima ir šaldytų)
400 mililitrų vyno
1 vienetas poro
1 vienetas šalotinių svogūnų
8 skiltelės česnako
4 šaukštai sviesto
3 šaukštai grietinėlės
1 šaukštas citrinų sulčių
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek citrinos žievelės
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Puode ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą ir sudėti smulkiai pusžiedžiais pjaustytą šalotinį svogūną, česnakus, porą. Pagardinti druska ir pipirais, suberti lauro lapus ir kepti, kol daržovės suminkštės.
2.
Po 10 minučių padidinti ugnį ir supilti vyną, pusė vyno turi nugaruoti. Suversti midijas, puodą uždengti ir kaitinti apie 5 minutes, vis pamaišant ar pakratant puodą, kol visos midijos prasivers.
3.
Į puodą supilti grietinėlę, citrinos sultis, smulkintas petražoles, įtarkuoti šiek tiek citrinos žievelės. Viską gerai išmaišyti.
4.
Patiekti su daug padažo, garnyrui tinka bulvytės su majonezu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital