Mėsos suktinukai su pikantišku varškės įdaru

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mėsos suktinukai su pikantišku varškės įdaru
Mėsos suktinukai su pikantišku varškės įdaru
Mėsos suktinukai su pikantišku varškės įdaru
Autorius apie receptą: Šventiški mėsos suktinukai su švelnios tekstūros ir malonų grybų prieskonį turinčiu varškės įdaru. Toks patiekalas kuo puikiausiai tiks šventiniams šeimos pietums ar Šventiški mėsos suktinukai su švelnios tekstūros ir malonų grybų prieskonį turinčiu varškės įdaru. Toks patiekalas kuo puikiausiai tiks šventiniams šeimos pietums ar vakarienei. Prie jo patiekti tiks bulvių košė, ryžiai ar kitoks mėgstamas garnyras. Jei nenorite labai ilgai suktis prie viryklės, suktinukus galite trumpai apkepti iš visų pusių, o tuomet sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir baigti kepti orkaitėje. Keptuvėje trumpai apkeptus suktinukus baigti kepti reikėtų iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių (tikrinkite, ar įpjovus iš mėsos bėga skaidrios sultys). (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 riekės kiaulienos nugarinės (apie 500 g)
6 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
6 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
180 gramų varškės (naudojome 9 proc)
6 šaukštai majonezinis padažas (naudojome Daumantų Baravykų)
2/5 šaukštelio džiovinto raudonėlio (ar saujelės smulkintų šviežių žalumynų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą “pamušti” virtuviniu plaktuku, kol kiekvienos riekės plotas maždaug padvigubės, mėsos sluoksnis bus plonas. Pabarstyti trupučiu druskos ir pipirų.
2.
Įdarui sumaišyti varškę su majoneziniu padažu ir prieskoniais.
3.
Ant kiekvieno mėsos gabalėlio krašto dėti po šaukštą įdaro. Atsargiai dailiai susukti, jeigu reikia, šiek tiek užlenkti kraštus, kad įdaras pro juos neišbėgtų.
4.
Pasiruošti tris lėkšteles: vienoje paplakti kiaušinius, kad visiškai susijungtų tryniai ir baltymai (bet ne iki putų); į antrą suberti miltus; į trečią - džiūvėsėlius.
5.
Kiekvieną suktinuką pirmiausia apvolioti miltuose, kad neliktų nepadengtų mėsos plotelių, tuomet kiaušinio plakinyje, o galiausiai džiūvėsėliuose.
6.
Suktinukus kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje (ant kiek aukštesnės nei vidutinė kaitros) po maždaug 5 - 7 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus ir iškeps iš vidaus.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti čia
RECEPTO DRAUGAS: Daumantai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital