Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos karkos
2 morkos
2 slyvos (ne džiovintos)
Pipirai, druska, čili pipirai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karką išdarinėti, išimti kaulą ir mėsą ištrinti su prieskoniais bei druska. Leisti šiek tiek pastovėti, kad prieskoniai įsigertų. Po to, prikaišioti nuskustų ir supjaustytų skiltelėmis morkų, pridėti mėlynųjų nedžiovintų slyvų, taip pat supjaustytų skiltelėmis. Ir susukti, įvynioti į celofaną ar polietileninį maišelį ir užsukti su siūlu. Vyniotinį sudėti į puodą, įpilti vandens, kad apsemtų, ir virti maždaug 2 valandas. Tuomet išvirusį paslėgti šaltai, uždedant akmenį ar kokį kitą sunkų daiktą. Taip palaikyti maždaug porą trejetą valandų, kad susislėgtų. Ir viskas, susislėgusį išvynioti ir ragauti. Skanaus!