Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
500 gramų | jautienos faršo | |
60 gramų | maltų džiūvėsėlių | |
100 mililitrų | sultinio (arba vandens) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 šaukštelis | česnako miltelių (arba 2 išspaustų skiltelių česnako) | |
0.5 šaukštelio | maltos kalendros (nebūtina) | |
0.5 šaukštelio | malto kumino | |
1 šaukštelis | druskos | |
0.5 šaukštelio | pipirų | |
Padažui: | ||
2 skardinės | konservuotų pomidorų (apie 800 g) | |
2 skardinės | konservuotų pupelių (arba apie 500 virtų) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
300 gramų | konservuotų kukurūzų | |
1 vienetas | svogūnų | |
3 skiltelės | česnako | |
2 šaukšteliai | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių) | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio | |
0.5 šaukštelio | malto kumino | |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį) | |
1 šaukštelis | cukraus (nebūtina, bet skaniai subalansuoja pomidorų rūgštelę) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Viršui: | ||
100 gramų | čederio sūrio (arba fermentinio sūrio) |