Mėsos ir virtų bulvių kotletai rumuniškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mėsos ir virtų bulvių kotletai rumuniškai
Autorius apie receptą: Paprasti, bet tikrai neprasti. Būtent taip galėčiau apibūdinti Rumunijos patiekalus. Šiems kotletams reikia iš vakaro virtų bulvių, bet jei tokių neturite, galite naudoti Paprasti, bet tikrai neprasti. Būtent taip galėčiau apibūdinti Rumunijos patiekalus. Šiems kotletams reikia iš vakaro virtų bulvių, bet jei tokių neturite, galite naudoti šviežią bulvę, kurią tiesiog sutarkuosite burokine tarka ir apkepinsite kartu su daržovėmis. Šio varianto nebandžiau, bet turėtų būti irgi skanu. Aš turėjau likusių virtų bulvių, tad jos čia tiko ir nereikėjo sukti galvos kaip jas panaudoti. Kotletai iškepa minkšti, sultingi ir labai skanūs. Patiks visiems. O garnyras čia jau kokio geidžiate, tiks viskas. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos kalakutienos (arba kitokio mėgstamo)
2 vienetai bulvių (virtų, nedidelių su lupena)
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų džiūvėsėlių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių (arba krapų ar sumaišyti kartu su petražolėmis)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Jei naudosite žalias, tuomet sutarkavus reikia nuspausti rankomis skytsį.
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūnus ir česnakus susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti šaukštą aliejaus ir apkepti morkas, svogūnus ir česnakus iki kol suminkštės. Bulvių kepti nereikia, jei jos išvirtos. Atvėsinti.
4.
Petražoles susmulkinti.
5.
Į dubenį dėti mėsą, sudėti apkeptas daržoves, bulves, suberti džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį, pabarstyti druska, pipirais, petražolėmis ir gerai išmaišyti. Rankomis formuoti kotletukus.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti kotletukus ir kepti po kelias minutes kiekvieną pusę iki kol iškeps.
7.
Tiekiame, kol šilti, su norimu garnyru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sandra Šneiderienė
2023-07-25 09:07
Skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital