Autorius apie receptą:
Puikus kremas paįvairinti kasdienių lietinių skonį.
Puikus kremas paįvairinti kasdienių lietinių skonį.
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
12 vienetų
lietinių blynų
250 gramų
maskarponės sūrio
140 gramų
lydytas sūris su melsvuoju pelėsiu
4 šaukštai
cukraus
1 žiupsnis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kremui paruošti, į dubenėlį dėti maskarponės sūrį, lydytą pelėsinį sūrį, berti cukrų, druską ir viską gerai išplakti elektriniu plakikliu arba konditerine šluotele.
2.
Lietinį blyną iš vienos pusės gausiai aptepti kremu ir sulenkti per pusę, tada dar kartą sulenkti per pusę, kol gausite trikampį.