Melsvojo pelėsio sūrio skonio kremas lietinių įdarui

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Melsvojo pelėsio sūrio skonio kremas lietinių įdarui
Autorius apie receptą: Puikus kremas paįvairinti kasdienių lietinių skonį. Puikus kremas paįvairinti kasdienių lietinių skonį. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
12 vienetų lietinių blynų
250 gramų maskarponės sūrio
140 gramų lydytas sūris su melsvuoju pelėsiu
4 šaukštai cukraus
1 žiupsnis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kremui paruošti, į dubenėlį dėti maskarponės sūrį, lydytą pelėsinį sūrį, berti cukrų, druską ir viską gerai išplakti elektriniu plakikliu arba konditerine šluotele.
2.
Lietinį blyną iš vienos pusės gausiai aptepti kremu ir sulenkti per pusę, tada dar kartą sulenkti per pusę, kol gausite trikampį.
3.
Patiekiant aplieti tirpintu šokoladu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital