Meduolinis keksas su grietine

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Meduolinis keksas su grietine
Autorius apie receptą: Niekas neatsisakys drėgno, minkšto kekso gabalėlio, kuris patiekiamas po gardžių pietų. Šis keksas ruošiamas su grietine, todėl yra ypač drėgnas ir skanus. Niekas neatsisakys drėgno, minkšto kekso gabalėlio, kuris patiekiamas po gardžių pietų. Šis keksas ruošiamas su grietine, todėl yra ypač drėgnas ir skanus. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 mililitrų kvietinių miltų
350 mililitrų cukraus
3 vienetai kiaušinių
200 mililitrų grietinės
150 gramų sviesto
3 šaukšteliai kepimo miltelių
3 šaukšteliai prieskonių meduoliams (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175° C temperatūros.
2.
Ištirpinkite sviestą ir leiskite jam šiek tiek atvėsti.
3.
Kiaušinius išplakite su cukrumi iki masė pabals ir jos tūris ženkliai padidės. Sudėkite grietinę ir pravėsuį sviestą, išplakite iki vientisos masės.
4.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir meduolių prieskoniais. Įmaišykite į tešlą.
5.
Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą.
6.
Kepkite apatinėje orkaitės dalyje padėję ant grotelių apie 50-60 minučių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Roma
2020-12-18 19:27
Labai gerai išėjo meduoliukai viską dariau pagal receptą. ATSAKYTI
Tipse
2020-12-17 22:44
"Meduolinis" be medaus?.. ATSAKYTI
Asta
2020-12-18 09:55
Meduolinis jis dėl naudojamų prieskonių - ir kvapas, ir skonis tikrai meduolinis :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital