Meduoliniai sausainiai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Meduoliniai sausainiai
Autorius apie receptą: Aš vis iš naujo įsitikinu, kad tai ir yra mano skaniausių sausainių receptas. Aš vis iš naujo įsitikinu, kad tai ir yra mano skaniausių sausainių receptas. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
225 gramai kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
70 gramų cukraus
50 gramų sviesto
50 gramų medaus
2 šaukšteliai prieskonių meduoliams
0.5 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, suberti cukrų, prieskonius, sudėti medų ir supilti tirpintą sviestą, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps. Nukelti nuo garų, suberti sodą ir gerai išsukti, masė suputos (neišsigąsti).
3.
Tada į masę suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą (jeigu per skysta pridėkite miltų) , bet tešla turi būti nekieta. Iš karto kočiokite lakštą ir išspauskite norimas figūrėles.
4.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepti iki 220 C laipsnių orkaitėje 3-4 min, kol pakils ir parus.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Dominyka
2022-11-27 18:38
Labai skanus sausainiai

Ačiū už receptą ATSAKYTI
Ieva
2022-03-09 19:12
Gavosi tikrai neblogai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital