Medaus skanėstas su saulėgrąžomis ir moliūgo sėklomis
AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Autorius apie receptą:
Sveikuoliškas ir maistingas desertas smaližiams, kurį galima valgyti patiems, vaišinti kitus ar dovanoti. Šis skanėstas gali būti įtrauktas į dovanų rinkinius ar tapti
Sveikuoliškas ir maistingas desertas smaližiams, kurį galima valgyti patiems, vaišinti kitus ar dovanoti. Šis skanėstas gali būti įtrauktas į dovanų rinkinius ar tapti puikiomis lauktuvėmis.
(...daugiau)(...mažiau)
Nijolė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
120 gramų
skysto medaus
30 gramų
saulėgrąžų
20 gramų
moliūgų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Reikės 2 po 100 ml dailių stiklainiukų. Juos sterilizuojame verdančiu vandeniu.
2.
Atskirai keptuvėje paskrudiname saulėgrąžas ir moliūgo sėklas.
3.
Suberiame į atskirus stiklainiukus saulėgrąžas ir moliūgo sėklas. Beriame tiek, kad užimtų keturis penktadalius stiklainiuko.